Personbil

Körkort är frihet!

Många förknippar körkort med frihet, att kunna ta sig vart som när som. Alla måste börja någonstans. Vissa har kanske övningskört mycket privat och vissa andra inte alls och måste börja helt från början. Hur som helst har vi på rask kompetensen att på ett pedagogisk och bra sätt lära alla att bli en säker och trygg bilförare i trafiken, och under tiden har vi dessutom kul!

Risk1 och Halka

2009 infördes en ny obligatorisk del i körkortsutbildningen som gäller alla. En teoretisk del som handlar om droger, alkohol och trötthet i trafiken för att informera om riskerna med detta i sammband med bilkörning. Del 2 utförs på bulltoftabanan där vi övar och får känna på hur det känns att manövrera en personbil under vinterväglag och särskilda förhållande. 

Hur gör jag för att ta min första körlektion?

För att köra hos oss behöver du skriva in dig. Det gör du lättast genom att komma in på vårt kontor eller skriv in dig här

Skriv in dig!

För mer information är du välkommen att ringa eller skicka ett e-mail.

Nyhet! Nu övningskör vi även på automatbil

Nu kan vi på Rask trafikskola även erbjuda er körkortsutbildning på automatbil. Enklare, snabbare och smidigare! Vi hjälper även till med körkortstillståndet samt gör syntest.